Обрізування дерев

Компанія «Ваш садівник» здійснює обрізування дерев та чагарників у Києві та Київській області. Ми надаємо всі необхідні інструменти, препарати та матеріали для обробки саду. Ціни та умови надання послуг подано нижче.

Ціни

Послуги і умови

Обрізування плодових дерев

Вочевидь, живий організм, зростаючи потребує турботи і догляду. Обрізування дерев — не менш важливе за полив, підживлення або обробку від шкідників.

Правильне і своєчасне обрізування дерев забезпечує їх красу, здоров’я, довголіття і плодоношення. Догляд за коректно сформованою рослиною значно простіше. До того ж, грамотно здійснене обрізування дозволяє докладати менше зусиль при наступних.

Ваш сад потребує обрізування? Тож, телефонуйте і замовте її просто зараз.

Компанія «Ваш садівник» здійснює всі види обрізування плодових і декоративних рослин. Сад може потребувати оздоровчої, формувальної або омолоджувальної обрізки. Живоплоти та чагарники – кронування і формування.

Навесні найбільш актуальне оздоровче обрізування дерев, яке передбачає видалення поламаних і пошкоджених морозом або тваринами гілок та запобігає подальшим ураженням.

Формувальне обрізування — обов’язковий елемент догляду за садом протягом усього його існування. Воно дозволить дереву зберегти красиву, здорову і правильно збалансовану крону, зручну для обробки та зняття плодів.

Омолоджуюче обрізування старих, занедбаних плодових дерев — це не разова процедура, а процес із декількох стадій. На першому етапі здійснюють формувальну, омолоджувальну і оздоровчу обрізки. Після такої обрізки не варто очікувати миттєвого зростання родючості дерева, адже під час вказаних операцій видаляють і частину плодоносних пагонів.  Натомість, наступних сезонів можна розраховувати на значне збільшення врожаю.

Варто зазаначити, чим частіше здійснюється обрізування ,тим менше воно травмує рослину. До того ж, щорічне обрізування ретельно доглянутого саду є набагато менш витратним.

Ціни на обрізку дерев

Тип рослиниВік рослиниЦіна, грн
плодове дереводо 3 років150-200
старше 3 років200-500
старе, запущене дерево*від 500
плодовий чагарникдо 2 років80
старше 2 років100-200
страий, запущенийвід 200
формування декоративних деревдоговірна
формування декоративних чагарників
стрижка живоплотіввід 40 грн за 1 м.п.

Наші додаткові послуги при обрізуванні саду

 

✁До вартості робіт включено вибілювання стовбурів і обробка садовим варом*. Кваліфікований садівник, окрім обрізування, порекомендує доцільне підживлення і заходи з обробки рослин.

✁Додатково пропонуємо обробку дерев і чагарників спецпрепратами по закритих бруньках, за ціною 40 грн за рослину *.

✁Бригада садівників виїжджає у будь-який населений пункт Київської області за попередньою домовленістю із усім необхідним

✁Одночасно із весняною обробкою дерев варто провести і роботи з газоном – прибирання, вичісування і аерацію. За необхідності, зрізані гілки буде вивезено.

 ✁Транспортні витрати вираховуються окремо.

✁Можливий готівковий та безготівковий розрахунок.

✁Доступна також послуга інтенсивного упорядкування ділянки після зими, детальніше.

Замовити послуги можна за телефоном (050) 334-60-70

*вартість препаратів не включено.

Обрізування дерев.

Всі статті розділу:

☎(050) 334 60 70