Садівник

Красиве, доглянуте подвір’я повсякчас потребує уваги господарів. Скільки ж часу ви маєте витратити?
Розглянемо на прикладі невеликої ділянки, площею 6 соток.
Отже, кожного тижня:
— 2-3 год – покіс газону;
— 5-6 год – прополка газону;
— 4-3 год – чистка рослин;
— 2-3 год – обробка від захворювань рослин.
Разом отримаємо 13-15 годин на тиждень, якщо виконувати роботу якісно і швидко. Якщо ж досвіду та реманенту Вам бракує, то розрахунковий час можна подвоїти.

Навряд чи Ви готові присвятити 3-5робочих дні підтриманню саду.
Звернувшись до компанії «Ваш садівник», Ви отримаєте повний комплекс послуг, виконаних протягом одного дня, оскільки кожен наш підрозділ включає необхідну кількість досвідчених працівників із професійним обладнанням.
Для кожного об’єкта складено індивідуальні «аптечку», що містить засоби захисту і підживлення для рослин і газону.
Замовник сам призначає день тижня та періодичність виїзду садівників.


Досвідчений садівник, окрім практичного досвіду, володіє значним обсягом знань. Нижче викладено основні аспекти роботи садівника.


Естетичний

-професійний садівник, володіючи знаннями про фізіологію рослин, надає їм форми для здорової життєдіяльності і зростання, загальної гармонії в саду.

Біологічний

– залежно від сезону і конкретних погодних умов, садівник виконує необхідні операції по формуванню, захисту рослин, стимуляції і підживлення. Садівник на ранніх стадіях виявляє можливі захворювання в саду і своєчасно їх усуває.

Фізичний

– незалежно від погодних умов, сад вимагає регулярного виконання ряду необхідних робіт, що часто пов’язані з важкою фізичною працею, значними витратами часу і контактом з хімікатами, така робота не завжди прийнятна і зручна для самих мешканців будинку.


Наявність обладнання

– «Ваш Садівник» оснащений повним комплектом професійного обладнання-секаторами, косарками, оприскувачами, мотокосами, тощо. Це значно підвищує ефективність і якість робіт. До того ж, Вам не доведеться займати підсобні приміщення обладнанням, засобами захисту рослин, добривами.

☎(050) 334 60 70